Herskapelig
ujålete.

 

Enkelt, men så godt

Konow menyen kan friste med en rikholdig pizzameny, burgere, salater, søte fristelser og planker med deilig ost & skinke. Dagens Konow varierer hver uke med en rett fra havet på onsdagen, raspeballe torsdag / grill torsdag om sommeren, TAKO fredag, BIFFlørdag og ujålete søndagsmiddag. Konow menyen og Dagens Konow serveres fra kl 16:30 onsdag til fredag. Lørdag og søndag fra kl 15:30. Egen julemeny fra midten av november.


Brunsj surprise kombinerer noe salt og søtt - og serveres alltid sammen med våre digge Konow poteter hver lørdag og søndag kl. 12-15.

Book bord
Mat & drikke meny

Lørdagsbakeri

Hver lørdag har vi åpent på lørdagsbakeriet fra kl 09 der du kan komme innom for ferske deilige bakevarer. Vi selger deilige brød i mange varianter og boller som smaker himmelsk.

Sett deg gjerne ned og nyt det hos oss sammen med en god kopp kaffe - eller ta med deg hjem. Det gjelder å komme tidlig, de fleste er tidlig ute på lørdagen hos oss!

Fra vinranken og epletreet
- til Konow

På vertshuset har vi mest ujålete vin. Vinglade mennesker vil likevel glede seg over vårt gode standard utvalg. Sidergårder i Hardanger har gjort sitt inntog hos Konow og hos oss møter lille Hardanger store europeiske vindestinasjoner. 

Våre vinleverandører

  • Luga Leggero

    Villareggia, Piemonte i Italia


    Luca har raskt etablert en vingård med imponerende kvalitetsviner. Han jobber økologisk og biodynamisk med druesortene Nebbiolo, Dolcetto og Erbaluce. Vinene hans har fått utmerkede anmeldelser, og den hvite Erbalcue ble kåret til en av Italias 100 beste viner i 2023. Hans sortiment inkluderer Retro (100 % Dolcetto), La Vila (100 % Nebbiolo) og Turciaura (100 % Erbaluce).


  • Nicola Gatta

    Gussago, Brescia i Italia. 


    Nicola lager håndlagde viner med fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Vinene produseres etter champagnemetoden, Metodo Classico, med lang annengangsgjæring (30-180 måneder). De er biodynamiske, laget på Chardonnay og Pinot Noir, uten tilsatt svovel, med en årlig produksjon på ca. 45 000 flasker.


  • Daniel Fries

    Moseldalen i Tyskland


    Daniel ble kåret til årets unge vinmaker i Tyskland i 2021. Han lager kvalitetsviner på Pinot Noir, Riesling og Weissburgunder. Som 30-åring regnes han blant Tysklands beste vinmakere og står i spissen for "det nye Tyskland" – en ung generasjon som bryter med tradisjonelt søte viner.


  • Michael Fiebrich

    Ahr-dalen i Tyskland.

    Michael er kjent for sine elegante viner laget på Pinot Noir, Chardonnay og Riesling. Han driver sitt eget “one-man-winery” og produserer rundt 10 000 flasker årlig uten sprøytemidler. Blant vinene hans er en ståltank-laget Riesling, Chardonnay, Rosé og flere Pinot Noir fra enkeltmarker.